Klanttevredenheid
9
terug naar het overzicht

Uitgelicht: Djonina!


Ergens tussen de schijnwerpers en de microfoon, daar voelt Djonina zich thuis! Haar liefde voor zingen is al zo oud als ze zich kan herinneren. Vanaf het moment dat ze professionele zanglessen begon te volgen, werd haar passie een reis van constante groei en ontwikkeling. Het begon met kleine optredens in de regio, maar al snel verspreidde haar reputatie zich als een lopend vuurtje.

Djonina werd een bekend gezicht in het coverbandcircuit, waar ze drie jaar lang de show stal als frontvrouw van een pop/rock coverband. Maar zoals bij alle goede dingen, kwam ook aan dit hoofdstuk een einde. Maar Djonina stopte niet met zingen. In feite werd haar solo-carrière alleen maar sterker. Met een breed repertoire en professionele orkestbanden achter zich, is ze nu beschikbaar voor vrijwel elke gelegenheid. Van tijdloze klassiekers tot intieme ballads en de nieuwste hits, Djonina heeft het allemaal in huis.

Met haar jarenlange ervaring kan ze elk publiek betoveren, van knusse bijeenkomsten tot bruisende feesten. Bruiloften, recepties, of gewoon een avondje uit, Djonina weet altijd de juiste snaar te raken met haar prachtige stem en aanstekelijke enthousiasme. Kortom, als je op zoek bent naar een muzikale ervaring die je niet snel zult vergeten, dan is Djonina de perfecte keuze.
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095